Skip to main content

Mazerhard 37
3891 BR Zeewolde
036-8450265

Inloopochtend: donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Houd onze agenda in de gaten of volg ons op facebook of instagram!
elke derde donderdag van de maand inloopAVOND

Aankomende evenementen

wat doen wij

De diagnose kanker geeft een enorme schok en – eenmaal vastgesteld – zijn de behandeling en het omgaan met deze ziekte dikwijls loodzwaar. Niet alleen lichamelijk, maar ook psychisch en in je sociale leven grijpt deze ziekte diep in. Ook in dat van je partner, kinderen, familie en vrienden.
Na behandeling van de ziekte kunnen angst en onzekerheid over een mogelijke terugkeer van de ziekte je leven blijven beheersen.

Patiënten, maar ook hun familieleden en mensen uit hun omgeving kunnen in een isolement terechtkomen als ze hun zorgen, emoties en gevoelens niet of niet genoeg kunnen uiten of wanneer ze geen manieren vinden om met de ziekte om te gaan. Wil de patiënt er nu wel of niet over praten…

Veel mensen hebben dan ook behoefte aan informatie over wat zij wellicht kunnen verwachten aan gevolgen op de langere termijn. Daarnaast ervaren velen het als zinvol om in contact te komen met lotgenoten en hun ervaringen met elkaar te delen.

Een team van professioneel opgeleide vrijwilligers staat voor u klaar om naar uw verhaal te luisteren. Zij reiken u de hand en laten u kennismaken met diverse activiteiten. Het Toon Hermans Huis Zeewolde zorgt voor nieuwe energie, zodat u weer verder kunt. Een inloophuis waar deuren geopend worden en een warm en gastvrij onthaal op u wacht. Een huis waar mensen een plekje vinden, elkaar ontmoeten en het lot met elkaar kunnen delen. Samen  delen, (creatief) bezig zijn en streven om een nieuwe weg in te slaan, met een lach en een traan……

Donderdag, inloopochtend

Iedere donderdagochtend staat de deur van ons inloophuis van 10.00 tot 12.00 uur open voor iedereen die even wil praten, een kop koffie wil drinken of informatie wil.

Onze gastheren en -vrouwen zijn er voor jou! Kom langs, je bent van harte welkom. Volg ons op facebookpagina of instagram voor het laatste nieuws over onze inloopochtenden en onze andere activiteiten. 

Tijdens de zomervakantie en de kerstvakantie zijn er geen inloopochtenden.

Elke derde donderdag, inloopavond

Naast de wekelijkse inloopochtend organiseren we sinds maart 2024 ook elke derde donderdag van de maand een inloopavond.

Help jij bij onze inloopochtenden?

Kun je goed luisteren? Heb je oog voor wat de ander bezig houdt? Word dan gastheer/-vrouw bij het  Toon Hermanshuis! Heb je tijd én zin? Neem dan contact met ons op.

Voor informatie over wat onze vrijwilligers zoal doen voor de gasten klik je op onderstaande knop.

www.jouwbloemist.nl