Skip to main content

Mazerhard 37
3891 BR Zeewolde
036-8450265

Inloopochtend: donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Houd onze agenda in de gaten of volg ons op facebook of instagram!
elke derde donderdag van de maand inloopAVOND

Aankomende evenementen

Steun ons met uw gift!

Want omgaan met kanker hoef je niet alleen te doen

Het Toon Hermans Huis Zeewolde helpt mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten bij het verwerken van kanker en bij het zoeken van een nieuw evenwicht. We bieden hen een veilige plek waar iedereen in een ongedwongen sfeer ervaringen kan delen.
Ook organiseren we verschillende creatieve en ontspannende activiteiten waarbij er ruimte is voor ontmoeting en gesprek.

Het Toon Hermans Huis Zeewolde ontvangt geen subsidie. Wij zijn volledig afhankelijk van giften. Uw donatie is daarom onmisbaar om ons werk te kunnen voortzetten. We zijn blij met alle donaties, groot of klein. Want elke donatie telt!

Uw gift is aftrekbaar

Wij zijn door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI. Dat betekent dat uw gift aan onze stichting aftrekbaar is.

Ja, ik steun het Toon Hermans Huis!

QR-code Toon HermansHuis Zeewolde

Het Toon Hermans Huis Zeewolde financieel steunen kan op verschillende manieren:

  1. Scan de QR-code voor uw gift via Ideal.
  2. Maak uw gift over op bankrekeningnummer: NL43 RABO 0149121164 t.n.v. Stichting Toon Hermanshuis Zeewolde, onder vermelding van donatie.
  3. Of word Vriend van het Toon Hermans Huis en vul het machtigingsformulier in. Stuur het formulier ingevuld naar: info@toonhermanshuiszeewolde.nl. (het formulier is op tablet en telefoon helaas alleen in te vullen bij gebruik van de Acrobat Reader app. Deze kunt u via de app-store downloaden)
  4. Sponsor ons via Sponsorkliks: De link bevat een code om THHZ te herkennen en u betaalt hetzelfde als u direct naar de webwinkel zou gaan, vandaar “gratis sponsoren”. Via de link ziet u alle deelnemende winkels.

Ondernemers

Bent u ondernemer en wilt u ons (financieel) ondersteunen? Lees dan onze brief voor ondernemers. Bij de brief zit ook een machtigingsformulier dat u naar ons kunt mailen.

activiteiten, donatie, geld, lotgenotencontact