Samen muziek maken in de Toonhermansband

 In Activiteiten, Muziek
Activiteiten
Datum/Tijd
Datum - 15/12/2022
Tijd - 14:00 - 16:00


 

Muziek in het Toon Hermanshuis

1 x per 4 weken komt de Toonhermansband samen om met elkaar muziek te maken met Ludger Stuijt. Iedereen is welkom. Voel je vrij om een keer te komen kijken en mee te doen!

We zingen met elkaar, onder begeleiding van piano en 2 gitaren, en bij sommige nummers ook mondharmonica of trom. Het repertoire stellen we met elkaar samen en bestaat nu voornamelijk uit songs uit de jaren ‘60/’70, zowel in het Engels als in het Nederlands.

Om een indruk te geven: Simon and Garfunkel (Sound of Silence, the Boxer, Bridge over troubled water, Bright Eyes), John Denver ( Country Roads, Annie’s Song, Perhaps Love, Leaving in a Jetplane), Bob Dylan (Blowing in the Wind), Neil Young (Teach your Children, Heart of Gold), Leonard Cohen (Hallelujah, Suzanne), Hotel California, California Dreaming, All of me, Boat on the River, Morning has broken, the Rose, Home, e.a., en Nederlandse nummers zoals van Boudewijn de Groot (Avond, Testament, Verdronken Vlinder), Stil in mij, het Regent Zonnestralen, Tranen gelachen, het Dorp, Als het Golft, Onderweg, Mag ik dan bij jou.

Het doel is om fijn met elkaar te zingen, maar we doen ook wel ons best het goed te laten klinken en er iets moois van te maken! We gaan elke muziekmiddag weer vrolijk naar huis.

Heb je zin om mee te doen?  Opgeven via: muziek@toonhermanshuiszeewolde.nl

Recent Posts
Contact

Voor vragen kunt u altijd een bericht sturen, wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Mandala stippen bij Toon Hermans Huis Zeewolde