Skip to main content

Mazerhard 37
3891 BR Zeewolde
036-8450265

Inloopochtend: donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Houd onze agenda in de gaten of volg ons op facebook of instagram!
elke derde donderdag van de maand inloopAVOND

Aankomende evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Training Mindful Mediteren

28 juni om 10:00 - 11:00

€5,00
Mindful mediteren in het Toon Hermans Huis Zeewolde

Wil jij kennismaken met mindfulness en meditatie op een laagdrempelige en makkelijke manier? Doe dan mee met de training Mindful Mediteren in het Toon Hermanshuis Zeewolde.

Past deze training bij jou? Vind jij het lastig om echt te luisteren naar je lichaam? Heb je behoefte aan rust en ruimte in je hoofd en wil je tools om dit in je dagelijks leven te kunnen toepassen? Mindful Mediteren is voor die mensen die in contact willen komen met hun lichaam en gevoelens en hier beter naar willen luisteren. De training is geschikt voor iedereen, je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie of mindfulness.

Creëer rust en ruimte in je hoofd Mediteren is niet moeilijk, gewoon een kwestie van doen en ervaren. En hoe vaker je mediteert, hoe makkelijker het wordt. Middels geleide meditaties leer je contact te maken met je lichaam en creëer je rust en ruimte in je hoofd. Hierdoor kun je lichaamssignalen, emoties en gedachten van elkaar onderscheiden. Ook zijn de oefeningen makkelijk thuis te doen om meer in je lichaam te zijn en te blijven.

De training duurt een uur, maar de deur van het huis staat open vanaf 9.30 uur en na de training is het mogelijk om nog even bij te komen met een kopje thee of koffie.

Spreekt jou dit aan? Meld je dan voor deze training! De training wordt gegeven door Suzan van der Meer. Suzan is trainer intuïtieve ontwikkeling en meditatie.

Aanmelden kan via workshops@toonhermanshuiszeewolde.nl.

Bijdrage: € 5,-.

Gegevens

Datum:
28 juni
Tijd:
10:00 - 11:00
Kosten:
€5,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *